Na schooltijd bewegen met Veendam Beweegt: Sport- en Speluitleen en Turbo Beweegt

Vanaf heden tot aan de kerstvakantie bestaat het naschools beweegaanbod van Veendam Beweegt uit 2 verschillende activiteiten: de Sport- en Speluitleen en Turbo Beweegt. Deelname aan beide activiteiten is gratis.

Sport- en Speluitleen 

De Sport- en Speluitleen op het Leer- en Sportpark de Langeleegte (Skills Garden 2) is elke dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag geopend van 15:00 tot 16:30 uur. Tijdens de Sport- en Speluitleen kunnen kinderen en volwassen sport- en spelmaterialen lenen om te gebruiken op Skills Garden 2. Skills Garden 2 bestaat uit 5 hubs; het skatepark, freerunningpark, pumptrack, blokkenveld en de calisthenics. Voor elke hub zijn er in de Sport- en Speluitleen materialen om te gebruiken. Skateboards voor op het skatepark, Freerunning leskaarten voor op het freerunningpark, BMX fietsen, loopfietsen en stuntstepjes voor op de pumptrack. Ook beschermmateriaal is aanwezig. Daarnaast zijn er ook voetballen en basketballen voor het blokkenveld en powerbanden voor bij de Calisthenics te leen. 

Let op, bij regen is de Sport- en Speluitleen gesloten i.v.m. de veiligheid. 

Turbo Beweegt

Op elke donderdagmiddag organiseert Veendam Beweegt Turbo Beweegt, een extra gymles na schooltijd. Tijdens Turbo Beweegt spelen wij de leukste spellen die je hebt geleerd tijdens gym. Voorbeelden hiervan zijn het Super Mario Spel, Expeditie Robinson en Wieberen. 

  • Donderdagmiddag 14:30 tot 15:30 uur voor kinderen van groep 1 tot en met 4
  • Donderdagmiddag 15:30 tot 16:30 uur voor kinderen van groep 5 tot en met 8 

Turbo Beweegt vindt plaats in gymzaal de Hoogkamp en gymzaal de Lauwers. 

Kijk voor het actuele programma op de Veendam Beweegt App, deze is gratis te downloaden in de Google Play Store en de App store.