Jouwbespaarcoach en de Klusbus in Sorghvliet op 13, 14 en 15 mei

Op maandag 13 mei, dinsdag 14 mei en woensdag 15 mei 2024 lopen coaches van Jouwbespaarcoach in de wijk Sorghvliet in Veendam. Tussen 14:00 en 17:00 uur zijn ze hier aanwezig om inwoners te informeren over energiezuiniger wonen en hoe te besparen op de energierekening. Daarnaast staat de ‘Klusbus’ paraat. Hier kunnen woningeigenaren terecht voor kleine energieklussen.

Jouwbespaarcoach 

Jouwbespaarcoach is een initiatief van gemeenten in Oost-Groningen, waaronder Veendam. Ze helpen woningeigenaren met energie besparen en verduurzamen. Ook bieden ze hulp aan woningeigenaren bij kleine energieklussen in huis en het aanvragen van subsidies. Deze hulp is gratis. Kijk voor meer informatie op www.jouwbespaarcoach.com

Klusbus

De coaches van Jouwbespaarcoach bellen aan bij inwoners. Daarnaast staat de ‘Klusbus’ paraat. Hier kunnen woningeigenaren terecht voor kleine energieklussen, zoals het aanbrengen van radiatorfolie of voor het plaatsen van tochtstrips. De Klusbus staat op de parkeerplaats bij Winkelcentrum De Reede van 14.00 tot 17.00. U kunt hier ook terecht als u vragen heeft over deze actie.