Nog kaarten beschikbaar voor het Nederlands elftal onder 19 jaar in Henk Nienhuis Stadion

Het Henk Nienhuis Stadion maakt zich klaar om het Nederlands elftal onder 19 jaar te verwelkomen op woensdag 20, zaterdag 23 en dinsdag 26 maart. Wil je er ook bij zijn? Er zijn nog voldoende kaarten beschikbaar voor degenen die deze wedstrijden willen bijwonen.

Vernieuwd stadion 

Het stadion, binnenkort gastlocatie van het Nederlands elftal onder 19 jaar, ondergaat momenteel diverse verbeteringen om professionele sportwedstrijden te kunnen huisvesten. De verlichting van het veld is al geüpgraded in 2023. Momenteel wordt de geluidsinstallatie van de hoofdtribune verbeterd, de tribuneverlichting hersteld en worden oude tribunestoelen vervangen.

Strijden voor een EK-ticket

De interlands beloven erg spannend te worden. Het Nederlands elftal onder 19 jaar (m) strijdt namelijk om een EK-ticket. De talentvolle spelers zullen het opnemen tegen Litouwen, Frankrijk en België, waarbij alleen de poulewinnaar zich zal kwalificeren voor de eindronde. De wedstrijden vinden plaats op 20, 23 en 26 maart 2024 in Veendam, met de organisatie in handen van voetbalvereniging Veendam 1894 in samenwerking met de KNVB.

Bestel nu je tickets!

Wil je een wedstrijd bijwonen in het vernieuwde Henk Nienhuis Stadion? En onze jongens aanmoedigen? Bestel dan gauw je tickets! Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.

Tickets en info