Oranje Voetbal komt weer naar Veendam

Op 20 en 26 maart 2024 speelt Oranje wederom in het Henk Nienhuis Stadion in Veendam. De voetballers van Oranje onder 19 jaar (m) gaan dan op jacht naar een EK-ticket en spelen in Veendam tegen Litouwen en België.

De Oranjetalenten spelen het beslissende kwalificatietoernooi niet alleen in Veendam, maar ook in bij Achilles 1894 in Assen. Oranje Onder 19 moet zien af te rekenen met Litouwen, Frankrijk en België. Alleen de poulewinnaar plaatst zich voor de eindronde.

Wedstrijden in Veendam

  • Woensdag 20 maart pm 19.00 uur: Nederland - Litouwen
  • Dinsdag 26 maart om 19.00 uur: België – Nederland
  • Zaterdag 23 maart om 13.00 uur: België – Litouwen 

De overige wedstrijden worden in Assen gespeeld.  

Vervolg op succes van 2023

In november 2023 speelde Oranje ook in het Henk Nienhuis Stadion. Toen voetbalde Oranje Onder 18 twee wedstrijden tegen Zweden onder 18. Wethouder Henk Jan Schmaal vertelt – “De wedstrijden in november 2023 waren een groot succes met zo’n 2500 bezoekers per wedstrijd. Extra leuk dus, dat Oranje weer in Veendam komt spelen. We hopen wederom op veel toeschouwers in het stadion!”

Gratis tickets

Wil je een of meerdere wedstrijden bezoeken? De toegang is gratis. Wel dien je je tickets vooraf te bestellen. Meer informatie over alle wedstrijden en de tickets vind je via onderstaande link. 

Onder 19 (m) strijdt in Assen en Veendam om EK-ticket | OnsOranje