Winnaars kleurplaatwedstrijd en woordzoekerpuzzel

Onlangs hebben we het Veiligheidsmagazine uitgegeven. Een magazine boordevol informatie over onderwerpen die te maken hebben met veiligheid. Het magazine bevatte onder meer een kleurplaatwedstrijd en een woordzoekerpuzzel. We hebben heel veel inzendingen binnengekregen. Dank daarvoor!

Wat hebben we prachtige creatieve kleurplaten binnengekregen! Er zijn drie winnaars voor de VIP-middag met de burgemeester, politie, brandweer en de BOA’s en er zijn vijf troostprijzen. Daarnaast is er nog een speciale vermelding voor odab Westerschool. Als afsluiting van een project zijn in de groepen 1 en 2 van de odab Westerschool de kleurplaten ingekleurd. Burgemeester Sandra Korthuis brengt binnenkort een bezoek aan de school om de kinderen en de leerkrachten persoonlijk te bedanken, en de school krijgt een boekenpakket voor de schoolbibliotheek.

Woordzoekerpuzzel

De oplossing van de woordzoekerpuzzel was de slagzin: Samen zorgen voor een veilig Veendam. We hebben drie winnaars geloot uit de inzendingen. Ze ontvangen een veiligheidspakket. 

Alle winnaars zijn op de hoogte gebracht. Van harte gefeliciteerd!!